StoryEditor

Miočić uz Vatrene: Skoro sam otkazao borbu jer sam zamalo dobio srčani

Piše D  /  03.07.2018., 03:07h

Utakmice hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ne propušta ni UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić, prenosi Večernji.hr.

Pred američkim borcem hrvatskih korijena obrana pojasa protiv Daniela Cormiera i to u meču koji će se dogoditi nekoliko sati nakon četvrtfinalnog dvoboja vatrenih i Rusa u Sočiju.

- Zamalo sam otkazao subotnju borbu jer sam skoro dobio srčani udar. Bilo je jako blizu, strahovito sam bio nervozan. Sretan sam što idemo dalje - rekao je kroz smijeh o utakmice protiv Danske Miočić pa dodao: 

Nazvao sam svog trenera i rekao mu da nisam siguran mogu li se više boriti. Toliko je blizu bilo. O samoj borbi Miočić je istaknuo:

- Osjećam se isto kao i prije svake borbe, a na komentare kako sam ispran i pročitan ili kako nemam šanse sam navikao. DC je fantastičan borac i u obje se kategorije borio protiv najboljih na svijetu. On će doći i pokušati najbolje odraditi sve ono što zna, no na njegovu žalost, neće uspjeti pobijediti. Ne znam zašto me ljudi podcjenjuju, ali niti ne razmišljam o tome. Ja radim svoj posao, volim se boriti i nema mi smisla zamarati se s takvim stvarima.

Stipe će ovog puta i lijepo zaraditi.

- Ovo će biti svakako moj najveći honorar do sada i sretan sam. Napokon sam dočekao tako što i sretan sam što ovime mogu zaraditi veliki novac za moju obitelj.

Dnevnik.ba

 

18. travanj 2024 12:53