StoryEditor

Ministrica Katić posjetila Županiju Središnja Bosna

Piše desk  /  26.07.2023., 12:17h

Federalna ministrica prometa i komunikacija Andrijana Katić boravila je u radnom posjetu Županiji Središnja Bosna, priopćeno je u srijedu iz tog ministarstva.

Tom je prigodom ministrica Katić, uz nazočnost direktora JP Ceste FBiH Ljube Pravdića, održala sastanak u Vitezu s predstavnicima vlasti kako sa županijske tako i lokalne razine spomenutog područja.

Domaćin sastanka je bio Boris Marijanović, načelnik Općine Vitez, a sastanku su nazočili i Ilija Nakić, izaslanik u Domu naroda FBiH, Radoje Vidović zastupnik u Saboru RH, Dražen Matišić, predsjedatelj Sabora SBŽ-a, ministri u županijskoj vladi Mirjana Plavčić, Anto Matić i Bojan Domić, načelnik Novog Travnika Stjepan Dujo i direktor Turističke zajednice Grada Jajca Anto Brtan.

Neke od ključnih tema razgovora su bile razvoj prometne infrastrukture, kako lokalnih tako i regionalnih cesta, održavanje cesta i planovi lokalnih zajednica za unapređenje prometne infrastrukture.

Ministrica Katić je istaknula spremnost ministarstva za pružanje podrške lokalnim projektima, kao i nastavku suradnje na dobrobit cijele Županije Središnja Bosna, stoji u priopćenju Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 04:11