Article_Top_970x250

Ministarstvo sigurnosti traži popis naručene opreme i lijekova

priopćenje

Ministarstvo sigurnosti traži popis naručene opreme i lijekova

tra 04, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Pixabay

Ministarstvo sigurnosti Bosne i Hercegovine, u skladu s odredbama Okvirnog zakona o zaštiti i spašavanju ljudi i materijalnih dobara od prirodnih ili drugih nesreća u BiH, nastavlja raditi u punom kapacitetu na objedinjavaju potreba i kapaciteta u zemlji, stoji u uvodu objavljenog priopćenja.

- Izaslanstvo EU u BiH obratilo se Ministarstvu sigurnosti BiH s urgencijom da im se dostavi popis medicinske opreme koja je naručena u EU, zbog odluke Europske komisije o ograničenju izvoza medicinske opreme izvan EU – priopćeno je iz Ministarstva sigurnosti BiH.

S obzirom na to da je Koordinacijsko tijelo BiH za zaštitu i spašavanje, na upit entitetskim stožerima da dostave te podatke, dobilo samo jedan odgovor (od Opće bolnice „Prim. dr. Abdulah Nakaš“), Ministarstvo sigurnosti BiH javno informira sve medicinske i druge institucije da svoje odgovore dostave Koordinacijskom tijelu BiH za zaštitu i spašavanje, koje djeluje unutar Ministarstva sigurnosti BiH, na email adresu: [email protected], tel: +387 33 492 778, fax: +387 33 555 715 – navodi se u priopćenju.

Dnevnik.ba