StoryEditor

Milin otac javio se s novim informacijama o njenom stanju

Piše D  /  05.05.2019., 02:05h

"U prilogu je emisija Revizija: Sami, autora Roberta Zubera (po meni više dokumentarac, i to vrlo kvalitetan i temeljit) o problematici liječenja djece koju ne pokriva HZZO i svim postojećim i potencijalnim devijacijama koje proizlaze iz toga. Spomenuo sam emisiju u jednom komentaru jer mislim da je razumijevanje problematike koju je Zuber iznio ključno za rješenje problema. Odlično gostovanje Norine mame Đane, koja je pokazala veliko srce i znanje i odgovorila svim neosnovanim kritičarima kroz svoje humanitarno DJELOVANJE.

Uopće sam se dvoumio da shaream ovaj link s obzirom na to da pojedinci nastoje relativizirati problem, skrenuti fokus s bitnog - a to je omogućavanje liječenja svakog djeteta i slično, ali procjena je da je bolje istrpjeti neke udarce za viši cilj, bez obzira na to koliko bili niski.

"Vjerujemo u najbolji mogući ishod"

Što se naše malene tiče, ona je, hvala Bogu, još uvijek dobro, borba je duga i neizvjesna, ali nadamo se i vjerujemo u najbolji mogući ishod. Hvala vam svima koji ste na bilo koji način bili ili jeste dio njene/naše priče. Ponovit ću ono što sam zaista puno puta rekao - ne smijemo se razjedinjavati i dopustiti da nas razlike determiniraju. Naša se obitelj i dalje zahvaljuje Bogu, ali i liječnicima i svim ljudima dobre volje koji su nam pomogli, bez obzira na (ne)vjeru, rasu, nacionalnost ili pripadnost pojedinim tijelima i organizacijama. Mi smo jedan narod.

Tko to želi shvatiti, razumije i bez mojeg pojašnjenja, tko ne želi, ništa što napišem neće mu promijeniti mišljenje. Zaklada će početi raditi doslovno kroz desetak dana i o svemu ćete saznati uskoro više, a nadam se da će se osim dobrih ljudi uključiti i država te da će svako dijete dobiti priliku, bez obzira na s(p)retne okolnosti. Hvala i svim ponudama za volontiranje, ostajemo u kontaktu.

Ljudi, veliki pozdrav od nas svih", napisao je Marin Rončević.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 09:36