StoryEditor

Milijarder Epstein iz zatvora naručivao ženske gaćice

Piše D  /  19.08.2019., 10:08h

Policijski izvještaj otkrio je da je milijarder Jeffrey Epstein, koji je pronađen mrtav u ćeliji, kupio dva para malih ženskih gaćica dok je služio kaznu u zatvoru.

Novinari "Miami Heralda" došli su u posjed zapisa koji su pokazali što je sve Epstein kupovao dok je 13 mjeseci proveo u floridskom zatvoru. On je navodno između 30. lipnja 2008. do 22. srpnja 2009. godine, potrošio više od 1.700 eura na 800 šoljica kave, sedam boca šampona i 22 zubne paste i stotine skupih slanih grickalica i čokoladica.

U zapisima kupovine su i dva para ženskih gaćica veličine 5. Nije poznato zašto je Epstein kupio ženske gaćice pošto je veličina premala da ih sam obuče, a još veća misterija je kako su mu zatvorski službenici dopustili da kupi žensko rublje, s obzirom na optužbe zbog kojih je bio u zatvoru. 

Sve ukazuje na to da je milijarder imao poseban tretman u zatvoru. Njemu je navodno bilo dopušteno i da napusti svoju ćeliju i putuje automobilom. 

Epstein, osuđeni seksualni prijestupnik, je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem. On je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji, a jučer je i službeno potvrđeno da je izvršio samoubojstvo vješanjem, prenosi Avaz.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:14