StoryEditor
privremeni predsjednik

Miličević nakon preuzimanja SDS-a: "Trebamo modernizirati način rada stranke"

Piše desk  /  12.11.2022., 21:47h

Nakon što je rukovodstvo SDS-a podnijelo ostavke, Mirko Šarović je prenio predsjedničke ovlasti na Milana Miličevića. On se nakon današnje sjednice prvi put obratio kao privremeni predsjednik stranke.

Unutarstranački izbori u SDS-u će biti održani u veljači , do tada će ih voditi gradonačelnik Teslića i doktor Milan Miličević. On je ujedno i favorit za predsjednika, zajedno sa ekonomistom Milanom Radovićem.

Prva sljedeća obaveza Miličevića kao predsjednika bit će da predloži vršioce dužnosti predsjedništva SDS-a do konačnog izbora novih imena.

Miličević je nakon današnje sjednice priopćio da SDS nije zadovoljan rezultatom proteklih izbora. Poručio je da je politički stav SDS-a jasan.

"Nemamo namjeru na bilo koji način biti saradnici režima protiv kojeg smo se borili. Da bi borba protiv režima bila kvalitetna i dobra, a u cilju bolje pozicije Republike Srpske i standarda ljudi koji u njoj žive trebamo modernizirati način rada stranke, jer se dosadašnji način pokazao neefikasan", istaknuo je Miličević.

Mirko Šarović je istaknuo kako je važno da su sve odluke na današnjoj sjednici GO bile jednoglasne, kao i ta da Miličević bude v.d. predsjednik.

"Svi ostajemo na okupu i stranka iz ovog treba da izađe jača. Ja ću dati punu podršku ovom procesu", poručio je Šarović, priopćeno je iz SDS-a.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 14:02