StoryEditor

Milićević informacije o nabavkama prvi put dobila na Vladi FBiH

Piše D  /  01.06.2020., 05:06h

Zapovjednica Federalnog stožera civilne zaštite i ministrica financija Jelka Milićević izjavila je danas da je krizni stožer sve radio po procedurama, transparentno i da je ponosna na urađeno.

Pred zastupnicima Zastupničkog doma Parlamenta FBiH na izvanrednoj sjednici o aktivnostima Vlade tijekom pandemije, s posebnim naglaskom na javne nabavke, Milićević je govorila o ulozi i funkcioniranju Federalnog stožera civilne zaštite, te podsjetila na njegove aktivnosti u ranijem i novom sastavu, prenosi Fena.

- Ono što se pripisuje da je kao nešto negativno ili loše, to je nešto što s punim pravom mogu reći da se ne dotiče Stožera civilne zaštite. Sve ono što smo mi radili obavljeno je vrlo transparentno – naglasila je Milićević.

Dodala je da je prvi put informacije o eventualnim nabavkama dobila na Vladi FBiH. Podsjetila je da Stožer donosi odluke o pokretanju javnih nabavki, a procedure provodi FUCZ.

-Za svaku odluku o pokretanju javnih nabavki dobije se suglasnost i validne su onog trenutka kada prođu na Vladi. Imali smo dobre namjere. Gdje je to iskočilo, kako je to iskočilo, neka utvrde nadležni organi - istaknula je Milićević.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 10:59