StoryEditor
saborski zastupnik

Miletić dao ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta zbog izbornih rezultata u Rijeci

Piše hina  /  16.03.2023., 11:58h

Mostov saborski zastupnik Marin Miletić objavio je u četvrtak kako daje neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika te stranke kao znak "osobne odgovornosti za potpuni neuspjeh na izborima za mjesne odbore u Rijeci."

"Budući da osobno vjerujem u političku odgovornost, u važnost preuzimanja osobne odgovornosti - ovime upoznajem javnost i moje Riječane da dajem neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta radi potpunog neuspjeha na izborima za mjesne odbore u Rijeci", napisao je Miletić u objavi na facebooku.

Nastavlja, kaže, "ponizno raditi kao Mostovac u Hrvatskom saboru, na Kvarneru, u mojoj predivnoj Rijeci i tamo gdje me stranka želi, graditi ljepšu i pravedniju Hrvatsku".

Ističe i kako ne može od građana tražiti visoke ljestvice moralnosti, ako se sam tako ne ponaša te stoga daje neopozivu ostavku na mjesto dopredsjednika Mosta.

"U politiku sam ušao čistog obraza i s velikom odgovornosti prema svojim biračima. Moji Istrani i Riječani, stanovnici Kvarnera su me izabrali u Hrvatski sabor da se borim za slobodu svakog građanina i za dostojanstvo svakog čovjeka. To sam činio od prvog dana mog zastupništva i to ću činiti do posljednjeg dana. Moji Riječani su mi dali povjerenje i na lokalnim izborima od gotovo 12 posto, a Most je imao više od 10 posto potpore Riječana. U gradskom vijeću radimo predano i snažno", naveo je Miletić.

Most je na izborima za mjesne odbore u Rijeci osvojio samo četiri mandata.

Dnevnik.ba

04. prosinac 2023 12:06