StoryEditor
tajanstveni jakov

Milanovićev sin krenuo očevim stopama: Našao je novi posao, a ide mu i na ljubavnom planu

Piše desk  /  01.01.2022., 11:47h
Mlađi Milanovićev sin Marko uspješan je hrvač, kojega se u sportskim vodama opisuje kao veliki potencijal i velikog talenta.

Premda se na mnogim događanjima pojavljuje u društvu svoje supruge, prve dame Sanje Musić Milanović, predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović svoje sinove nastoji držati podalje od javnosti. Mladići Ante Jakov i Marko u medijima se doista rijetko pojavljuju, a otkako je njihov otac postao predsjednik uz njega su se pojavili tek na inauguraciji kada su sjedili u prvom redu, u društvu bake Gine.

Inače, stariji sin, 23-godišnji Ante Jakov, fizički podsjeća na oca, a njegovim stopama odlučio je krenuti i kada je po završetku zagrebačke Klasične gimnazije upisao studij prava u Nizozemskoj.

Jedno je vrijeme Milanovićev prvorođenac radio kao honorarni dopisnik Televizije Jadran u vlasništvu kontroverznog  splitskog poduzetnika Stipe Latkovića, koji je poznat po građevinskim pothvatima kojima je devastirao uvalu Vruja između Makarske i Omiša. Izgleda da se Ante Jakov nije dugo zadržao u novinarskim vodama, pa je tako odnedavno zaposlen u jednom zagrebačkom odvjetničkom uredu, a uz to je i sretno zaljubljen te je u vezi sa Silvijom Ottinetti.

Mlađi Milanovićev sin Marko uspješan je hrvač, kojega se u sportskim vodama opisuje kao veliki potencijal i  velikog talenta. Marko se inače na međunarodnom kadetskom prvenstvu u hrvanju grčko-rimskim stilom u Zagrebu okitio zlatnom medaljom u teškoj kategoriji.

Dnevnik.ba

19. svibanj 2024 01:37