Vukovar, 16.10.2022. - Predsjednik Republike Zoran Milanović položio je vijenac na grobu pukovnika Alfreda Hila obilježavajući 31. obljetnicu njegove pogibije na Memorijalnom groblju žrtava Domovinskog rata. Vijence su također položili gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i predsjednik Gradskog vijeća Grada Vukovara Željko SaboHINA -
StoryEditor
najava

Milanović u subotu u Čitluku na obilježavanju godišnjice osnutka PPN ‘Gavran 2’

Piše desk  /  02.12.2022., 19:03h

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović posjetit će u subotu, 3. prosinca, Čitluk gdje će sudjelovati na obilježavanju 29. obljetnice osnutka Postrojbe za posebne namjene “Gavran 2”, potvrđeno je u petak iz Ureda hrvatskog predsjednika, prenosi RTV Herceg Bosne.

Kako su najavili, u 14 sati Milanović će položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Spomen križa poginulim braniteljima u Čitluku (Ulica kralja Tomislava), a potom će u 15 sati sudjelovati na obilježavanju 29. obljetnice osnutka Postrojbe za posebne namjene “Gavran 2”.

Tim povodom hrvatski predsjednik odlikovat će Postrojbu posebnih namjena “Gavran 2” Redom hrvatskog trolista za osobite zasluge njezinih pripadnika u Domovinskom ratu (Hotel Brotnjo, Broćanski trg 2).

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 17:39