Zagreb, 20.07.2022. - Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske (OSRH) Zoran Milanović uručio je počasne činove i odlikovanja hrvatskim braniteljima na svečanosti u Uredu predsjednika Republike. Na fotografiji Robert Hranj, Zoran Milanović.HINA/ ADMIR BULJUBAŠIĆ -
StoryEditor
hrvatski predsjednik

Milanović odlazi na Hvar, sastat će se i razgovarati s vatrogascima

Piše hina  /  08.08.2022., 11:12h

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović obići će u 15 sati požarom pogođeno područje na predjelu Vrbanj - Dol kod Starog Grada na Hvaru i razgovarati s vatrogascima, izvijestili su iz Ureda predsjednika u ponedjeljak.

U mjestu Vrbanj, kod mjesta pogibije mještanina koji je pokušao spasiti svoju imovinu i bager, Predsjednik Republike susrest će se i razgovarati s vatrogasnim zapovjednicima i vatrogascima koji su sudjelovali u gašenju velikog požara (Vrbanj 17).

Podsjetimo, požar koji je rano poslijepodne buknuo na otoku Hvaru prema podacima vatrogasaca, dosad izgorjelo desetak hektara guste borove šume, a obilježila ga je nesreća u kojoj je poginuo mještanin dok je pokušavao obraniti svoju imovinu.

Dnevnik.ba

27. rujan 2022 23:21