Al Rayyan, 01.12.2022. - Utakmica 3. kola F skupine SP-a Katar 2022 Hrvatska - Belgija na stadionu Ahmad bin Ali. Na fotografiji predsjednik RH Zoran Milanović, Sanja Musić Milanović. foto HINA/ Damir SENČAR/ lsdDAMIR SENCAR -
StoryEditor
predsjednik rh

Milanović: Ići ću na utakmicu s Italijom. Nažalost ne kao normalan svijet

Piše hina  /  14.06.2024., 18:38h

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović rekao je danas u Varaždinu da će najvjerojatnije ići u Njemačku na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije s Italijom koja je na rasporedu 24. lipnja.

"Na prvu utakmicu ne idem, vjerojatno ću ići na onu treću, s Italijom. Ići ću službeno, nažalost ne idem kao normalan svijet", kazao je Milanović s kojim će na Europsko prvenstvo vjerojatno ići supruga.

Rekao je i da prilikom odlazaka na utakmice ne nosi dresove ni šal te dolazi potpuno civilno.

"Kada gledam doma, onda uvijek obučem neki znak, neki detalj, ili neko ‘šatorsko krilo od 50 kvadrata‘, ali ovako kada idem na utakmice, to ne radim, to sam odlučio", otkrio je predsjednik, dodavši kako nije potrebno da se dodatno ističe na utakmicama.

Hrvatska reprezentacija utakmicu 1. kola skupine B nogometnog Europskog prvenstva igra u subotu sa Španjolskom te potom 19. lipnja s Albanijom i 24. lipnja s Italijom.

Dnevnik.ba

21. srpanj 2024 00:17