StoryEditor
bitka oko skrbništva

Milan Popović: Severina se koristi najgorim mafijaškim metodama

Piše desk  /  28.10.2021., 19:00h
Milan Popović nakon tjedan dana ponovo je gostovao u emisiji Dobro jutro Srbijo na Happy televiziji, gdje je nastavio govoriti o svom odnosu sa Severinom i borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Popović je otkrio da je nakon posljednjeg intervjua Severina digla tužbu protiv njega, prenosi Index.hr.

"Prijavila me za taj intervju, prijavila me za nasilje u obitelji i za to što je naša veza trajala tri mjeseca. To je ono što govori da sam nasilnik, to je primjer apsurda, za što se ona smatra žrtvom nasilja u obitelji. Zato što sam rekao da je veza kratko trajala", kazao je Milan podsmjehujući se.

Voditeljica je tada pokazala naslovnicu Nacionala u kojem je bilo riječi o navodnim Severininim prijetnjama seksualnom ucjenom sudskom vještaku te o zastrašivanju svjedoka u postupku. 

"To je opet što bi bilo da nije izašlo na naslovnoj strani? Mislio sam da javnost i mediji nemaju utjecaj na pravosuđe. Poslije posljednje odluke splitskog suda moje mišljenje se drastično promijenilo. Moram da raskrinkam neistine koje su bile objavljene od strane Severine i njenog PR tima. To su neistine, čovjek kad ih sluša, zapita se može li dijete da se da takvom čovjeku kao što majka djeteta govori da jeste. Bilo je priča da smo moji prijatelji i ja pokušavali da utječemo na vještake, istina je drugačija. Severina je utjecala na vještake. Zašto bi se Severina s vještakom dok piše izvještaj nalazila u parku, u Maksimiru, van radnog vremena, i na sudu je rekla da mu je nudila torbu s dokazima da je tata vikao na dijete? Kakvi dokazi treba da budu da je tata vikao na dijete? Možete zamisliti što je bilo u torbi. Vještak je tražio izuzeće i povukao se iz toga", kazao je Popović.

"Severina je utjecala na sudske vještake koristeći se mafijaškim metodama"

"Nacional piše da je počinila seks ucjenu i zastrašivanje psihijatra?" kazala je voditeljica.

"Nisam pokušavao stupiti u kontakt s vještakom, nisam tražio od prijatelja i utjecajnih ljudi iz Hrvatske. Više je nego činjenica da je Severina ta koja je pokušala da utječe na vještake, ako je istina što Nacional piše, najgorim mafijaškim metodama, ucjenjivala, slala poruke da će da objavi detalje o toj njegovoj vezi s nekom drugom osobom. Psihijatar je inače oženjen čovjek, ima i djecu", rekao je Popović.

Voditelj emisije je upitao kako Severina nije u zatvoru s obzirom na sve što joj se stavlja na teret.

"Ne mogu da komentiram tko nju štiti, ali ima prijatelje u medijima. Njena prijateljica je vlasnik medija, a muž te žene je šef krim-policije. Mene ti mediji ne zovu. Dao sam vam primjer što Severina misli da je nasilje u obitelji, to što sam ja rekao da smo kratko u vezi. Utjecaj medija i javnosti je i na političare, a ne mislim da je Plenković štiti. Ministar je pokrenuo istragu zbog intervjua. On se ustvari boji da ta ista Severina može da utječe na njegovu popularnost. Žena koja je radila intervju sa Severinom je svog bolesnog sina dala ocu. Eto, to su takve majke", kazao je Popović.

"Aleksandru nitko nije htio biti razrednica"

Spomenut je i sukob s Ljiljanom Klinger, ravnateljicom zagrebačke Osnovne škole Matije Gupca koju pohađa Aleksandar.

"Ona je u sukobu sa svima, a ne samo s ravnateljicom. Ravnateljica je izuzetno profesionalna žena koja samo radi svoj posao. Nijedna učiteljica nije htjela djetetu da bude razrednica jer su imale sukobe sa Severinom. Ravnateljica je samo radila svoj posao, prijavljivala je zanemarivanje djeteta. Mišljenje škole je jako bitno. Ona je to prijavila i centru za socijalni rad i policiji. Žena je dobivala prijetnje od Severine. Nisam odmah znao sve", kazao je Milan između ostalog.

"Mislim da je djetetu bolje sa mnom. Moja obitelj je kompletna i stabilna. Djetetu je bolje u takvoj obitelji. Prijetila mi je policijom i iz toga sam shvatio da ima nekog tko je štiti. Nadam se da će istraga sad pokazati istinu. Ja nisam podmićivao nikoga, ni školu. Samo sam uredio teren za školu gdje moj sin ide. Uredio sam drugi dio od novca koji mi je Severina dala za tužbu. Tako ispada da je i ona platila", kazao je Milan smijući se. 

Potom je upitan o navodnim Severininim optužbama da su ga štitili Kolinda Grabar-Kitarović i bivši gradonačelnik Milan Bandić.

"Slučajno sam se s prijateljem našao u društvu gospođe Grabar-Kitarović i tu smo se fotografirali. Severina je tvrdila i da me štiti Milan Bandić, vjerujem kako će istraga pokazati da to nije istina", kazao je Popović.

Upitan je i o javnoj ljubavnoj izjavi koju je dao mjesecima nakon što je rođen Aleksandar, iako tvrdi da su on i Severina u vezi bili samo tri mjeseca. 

"Pa to sam se ja, grubo rečeno, šalio. To je bila ruka pomirenja kako bih mogao viđati sina. I nakon te izjave sina sam viđao redovito i situacija se malo smirila", kazao je.

Spomenut je angažman Severine na TV Uni, koji je pjevačica odbila kada je doznala da je jedan od vlasnika navodno sin Milorada Dodika.

"Ne znam o tome puno, ali ću reći da Severina koristi svaku priliku da kritizira Srbiju i Srbe. Poslije tog ročišta na sudu u Splitu prva izjava je: 'Sve je bilo spremno da mi dijete odvedu u Srbiju.' Što ima tako loše u Srbiji? Dijete ti je pola Srbin, pola Hrvat", kazao je Popović između ostalog.

Dnevnik.ba

25. svibanj 2022 11:32