StoryEditor
prijelaz s nu2 na nu3

Mikrofon opet ostao uključen, Stanković psovao u eteru, svi su mogli čuti razgovor njega i gošće

Piše B.B.  /  12.06.2022., 18:53h

Prijelaz na novu platformu popularnoj Stankovićevoj emisiji ne ide baš najglađe. Nakon manjeg sramoćenja kod prvog emitiranja Nedjeljom u 3, kada je gostovao Željko Komšić, a kamere i mikrofon su na prijelazu s prvog u drugi, novi dio emisije ostale uključene, u sljedećim emisijama na HRT-u su na to pazili te su osigurali "tihi" prijelaz s "dvojke" na "trojku".

Danas ponovno slična nelagoda kao 15. svibnja. Gostovala je supetarska gradonačelnica Ivana Marković, a između dva segmenta emisije, televizijskog i onoga na YouTubeu, kamera je ugašena, ali ne i mikrofon.

Dozvolili su da gošća ispuhuje nos i kašlje u mikrofon i eter, a potom smo čuli i lagani razgovor koji je započeo šalom gošće o škrtosti Bračana. Pričali su o njenoj prehladi, upoznao ju je s novim konceptom emisije. Potom je kazala da joj je naporno u Zagrebu i da je na Braču sve opuštenije.

Zatim su konstatirali da je burno u Splitu, a Stanković je rekao da su se gradonačelnički kandidati u Splitu upravo "ispi*karali". Marković je kazala da joj nevjerojatno da Kerum svaki put dođe u situaciju da ima presudnu ruku te se zabrinula hoće li Split imati kontinuitet vlasti. Složili su se da su potrebna dva mandata kako bi se ostvarili rezultati.

U posljednjoj minuti intimne ćakule koju je mogao čuti tko god je htio gošća je otvorila novu temu, rekavši da se Plenković vadio iz poziva DORH-u, da bi ton konačno bio isključen 45 sekundi prije početka Nedjeljom u 3.

Poslušajte snimku od 55:12.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 13:35