StoryEditor
slavni boksač

Mike Tyson napao producente serije Mike: Ukrali su priču o mom životu

Piše desk  /  07.08.2022., 18:49h

Mike Tyson je optužio streaming platformu Hulu da za seriju o njegovom životu nije dobila njegovo dopuštenje i da mu nije ništa platila. Serija Mike je Huluova originalna serija, a bivši boksač ju je žestoko napao na društvenim mrežama.

"Ne dajte da vas Hulu zavara. Ja ne podržavam priču o svom životu. Ovo nije 1822. Sad je 2022. Ukrali su priču o mom životu i nisu mi platili. Za direktore iz Hulua ja sam samo crnčuga koju mogu prodati na dražbi na sajmu", napisao je Tyson u objavi na Instagramu. U tekstu uz objavu Hulu je nazvao "streaming verzijom robovlasnika", prenosi Index.hr.

Tyson je ovo objavio nekoliko dana nakon što je na istoj društvenoj mreži zahvalio Dani Whiteu, predsjedniku UFC-a, na tome što je odbio prijedlog Hulua da promovira seriju.

"Hulu je očajnički htio platiti milijune mom bratu Dani Whiteu da promovira njegovu priču o mom životu koju su robovlasnički preuzeli. Odbio ih je jer cijeni prijateljstvo i prema ljudima se ponaša s poštovanjem. Nikad neću zaboraviti što je napravio za mene, kao što nikad neću zaboraviti što je Hulu od mene ukrao", napisao je bivši boksački prvak.

"Htjeli smo ispričati nepristranu priču"

Karen Gist, scenaristica i producentica koja je radila na projektu, osvrnula se na činjenicu da je ova biografska serija neautorizirana: "Htjeli smo ispričati nepristranu priču nakon koje će publika odlučiti što misli ili osjeća. Htjeli smo navesti ljude da nanovo razmisle o Mikeu i nadali smo se da će im serija dati nešto o čemu mogu razmišljati."

Huluova serija Mike u Americi će biti dostupna od 25. kolovoza. Imat će osam epizoda, a pratit će uspone i padove slavnog sportaša. Serija će, kako su napisali iz streaming platforme, "proučavati američki klasni i rasni sustav, slavu i moć medija, mizoginiju, podjelu bogatstva, obećanje američkog sna i ulogu društva u oblikovanju priče o Mikeu Tysonu"

Dnevnik.ba

19. lipanj 2024 09:14