StoryEditor

Mihajlović: Imam leukemiju, ali ostajem trener

Piše D  /  13.07.2019., 05:07h

"Došli smo ovdje razjasniti Sinišino stanje, ali odmah da bude potpuno jasno, Siniša ostaje trener Bologne bez obzira na sve. On je jak i prebrodit će sve", rekao je sportski direktor Bologne Walter Sabatini. 

"Imao sam temperaturu i prvi testovi nisu pokazali ništa posebno, ali doktorica nije vjerovala da je riječ samo o temperaturi. Napravili smo još jedan test i on je pokazao da imam leukemiju", rekao je 50-godišnji Mihajlović pa dodao: 

"Kad sam dobio vijesti, jako su me pogodile. Danima sam plakao, cijeli život mi je prolazio pred očima. Nisu to suze od straha. Poštujem bolest, ali suprotstavit ću joj se, kao što sam uvijek u životu činio. Ne mogu dočekati da odem u bolnicu i krenem s borbom. Agresivna je, ali pobjediva."

Osvrnuo se i na odnose u klubu i činjenicu da usprkos dijagnozi ostaje trener. 

"Želim zahvaliti svima u Bologni, od predsjednika do oružara, oni su mi kao obitelj, baš kao i moji nogometaši. Meni je to važno, rekao sam igračima da ću pobijediti bolest, a za to trebam oko sebe imati ljude koje volim. Nitko me ne treba sažalijevati, dobro sam", rekao je Mihajlović. 

Nakon toga riječ je dobio i klupski liječnik. 

"Kao što je Mihajlović rekao, nije imao simptome, bio je apsolutno dobro", rekao je doktor, a umiješao se Mihajlović

"Popizdio sam", rekao je srpski trener, a doktor je dodao:

"To je dobro, to će ti pomoći da napadneš bolesne ćelije odmah. Lagali smo o zdravlju Mihajlovića, rekli smo da ima groznicu. Voljeli bismo da je groznica", rekao je doktor.

Proslavljeni ključni i trofejni igrač Vojvodine, Crvene zvezde i Lazija, Mihajlović je 2006. počeo trenersku karijeru tijekom koje je vodio Srbiju, kratko i lisabonski Sporting, a Bologna u koju se vratio nakon deset godina, bila mu je čak sedma trenerska gaža u Italiji. 

Dnevnik.ba

 

26. travanj 2024 13:55