Article_Top_970x250

Migranti pretukli mladića (17) u Sarajevu: Razbili mu lubanju, operiran tri i pol sata

na odjelu intenzivne njege

Migranti pretukli mladića (17) u Sarajevu: Razbili mu lubanju, operiran tri i pol sata

svibnja 04, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Shutterstock

Otac maloljetnog mladića koji je sinoć napadnut u Sarajevu, u blizini Željezničke stanice, potvrdio je portalu Klix.ba kako su njegovog sina napali migranti koji su ga pokušavali opljačkati.

Kako saznaje Klix.ba, migranti nasrnuli su na 17-godišnjeg H. A. u ulici Halida Kajtaza gdje su mu nanijeli teške ozljede glave.

"Krenuo je prema kući oko 19 sati od Željezničke stanice prema tunelu Ciglane. Tu su mu sprijeda prišla dva migranta i uhvatila ga za bubreg torbu koju je nosio. Tražili su mu pare, a onda su mu s leđa prišla još dvojica i počela mu roviti džepove. Udarili su ga šipkom u glavu. Jedan čovjek se zaustavio s automobilom, pomogao mu i odvezao ga u Hitnu pomoć. Ja sad tragam za tim humanistom da mu se zahvalim", priča otac pretučenog mladića.

H. A. potom je iz Hitne pomoći prevezen u bolnicu gdje su mu zašili ranu, a nakon toga je završio na operaciji koja je trajala gotovo tri i pol sata.

"Razbili su mu lubanju, a sad je smješten na intenzivnoj njezi. On je policiji dao detaljan opis migranata koji su ga napali", dodao je mladićev otac.

Iz Ministarstva unutarnjih poslova Županije Sarajevo priopćili su kako je o ovom slučaju informiran županijski tužitelj u Sarajevu. Policija nastavlja rad na dokumentovanju kaznenog djela i pronalasku napadača.

Dnevnik.ba