Article_Top_970x250

"Mi smo sada normalna obitelj, imamo mir. Jedino mi je žao što nije završio na električnoj stolici!"

BIVŠA SUPRUGA ZADARSKOG FRIZLA PROGOVORILA

"Mi smo sada normalna obitelj, imamo mir. Jedino mi je žao što nije završio na električnoj stolici!"

ruj 30, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U namjeri da dobiju komentar nekog od članova obitelji koja je tijekom 15 godina bila izložena monstruoznom i bestijalnom zlostavljanju od strane poremećenog, agresivnog i dominantnog oca, Zadarski.hr pozvonio je na vrata obiteljske kuće "Zadarskog Fritzla" i neočekivano lako dobili su priču...

"Kad sam čula presudu, osjetila sam olakšanje. Bila sam zadovoljna, sretna. Trebao je dobiti i više. Ja bih ga najradije poslala na električnu stolicu", rekla je bivša supruga 51-godišnjeg Zadranina koji je u četvrtak na Županijskom sudu u Zadru osuđen na 40 godina zatvora zbog dugogodišnjeg silovanja rođene kćerke s kojom je dobio i dijete te psihičkog i fizičkog maltretiranja šestero djece i supruge.

Zadarski Fritzl svoju je najstariju kćerku počeo silovati u dobi od 12 godina i nije prestao sve do prošle godine kada je odveden u istražni zatvor, a njoj je bilo 27 godina. U tom razdoblju silovao ju je više od 1500 puta, što je sve opisano u obrazloženju presude suca Borisa Radmana.

"Mi smo sada normalna obitelj. Od kada njega nema, mirnije se živi. Sad i djeca žive normalnije nego ikad prije. Žive onako kako su oduvijek trebala živjeti u jednoj normalnoj obitelji. Svi su već punoljetni i polagano izgrađuju svoje živote. Živimo skromno, ali mirno, blagoslovljeno. Ja sam uvijek bila sretna s malim stvarima, a mi sad imamo upravo to: mir u kući", ispričala je Zadranka za navedeni portal.

Dnevnik.ba