StoryEditor

Messi neće otići iz Barcelone? Želi Aguera, opako ga ljuti PSG

Piše D  /  27.02.2021., 09:02h

Nakon višemjesečne borbe uprave i Lionela Messija (33) u koju su uključeni bili i odvjetnički timovi, Argentinac je prelomio - ostaje u Barceloni! Tako tvrdi tiražni španjolski list Marca.

- Izvori iz Barcelone uvjeravaju nas kako je Messijev ostanak i po isteku ugovora ovog ljeta najizglednija opcija i da je Leo daleko bliži ostanku nego odlasku. Kontaktirali smo i ljude bliske Messiju, a oni nam govore isto: ‘Do prije par mjeseci njegov odlazak činio se izvjestan, ali sada se situacija radikalno promijenila‘ - piše Marca.

Messijevoj odluci kumovao je odlazak predsjednika Josepa Marie Bartomeua, čiji nasljednik će biti predstavljen za osam dana. No, Barca će tek sada morati uvjeriti Argentinca u buduće planove i dokazati da će nadolazeći projekti vrijediti njegova ostanka.

- Najvažnija za donošenje Leove odluke bit će prezentacija projekta nove Barcelone, koju će mu iznijeti novi predsjednik, pri čemu Messi inzistira na dolasku istinskih pojačanja. Prvi među njima je njegov sunarodnjak i suigrač iz reprezentacije Sergio Aguero, a zatim i Georginio Wijnaldum. Obojica su lako dostižni jer dolaze bez odštete - navodi španjolski list.

Također, navodno je Messi ljutit na PSG zbog svih silnih natpisa posljednjih mjeseci. Francuski prvak nekoliko je puta istaknuo da će dovesti Messija u Pariz, no prema navodima iz teksta - pregovora nikada nije ni bilo!

- Messi je ogorčen što čelnici PSG-a govore da će ga dovesti, kao i kada se na naslovnicama francuskih medija vidio u dresu prvaka te zemlje. Razlog je što nikada nije bio u kontaktu s PSG-om, a odbio je sve menadžere koji su mu dolazili s ponudama ostalih klubova. Nadalje, njegov otac Jorge, koji mu vodi karijeru, već je dugo u Argentini i nema nikakvog kontakta s klubovima zainteresiranima za Lea, prenose 24sata.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 16:24