StoryEditor
"ugledni" uzvanik

Mesić s načelnikom proslavio Dan Općine Ilidža: "Kava s predsjednikom"

Piše desk  /  12.03.2022., 15:00h
Stjepan Mesić, sve više na glasu kao bošnjački lobist, prisustvovao je obilježavanju Dana Općine Ilidža. Mala je šansa da bude pozvan, a još manja da prisustvuje sličnoj proslavi u nekoj dominantno hrvatskoj općini.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Ilidža jučer je obilježen 12. ožujak, Dan Općine Ilidža. Dodijeljena su priznanja Općine Ilidža za 2022. godinu.

Uz veliki broj uzvanika iz javnog, političkog i kulturnog života Ilidže, svečanosti povodom 26. godišnjice reintegracije općine Ilidža prisustvovali su i ministri Vlade Županije Sarajevo, predsjedatelj Skupštine ŽS, načelnici općina, predsjedatelji općinskih vijeća, zastupnici Skupštine ŽS, vijećnici Općinskog vijeća Ilidža, ali i zaposlenici Općine Ilidža.

Načelnik Nermin Muzur osvrnuo se na povijesnu važnost obilježavanja 12. ožujka - Dana Općine Ilidža, kazavši da je Ilidža mjesto gdje se Bosna rađa, aludirajući na izvorište rijeke Bosne, ali i na samu geografsku važnost.

"U kratkom periodu ostvarili smo značajan progres i napredak na mnogim poljima. Prije negoli vam predstavim najznačajnije kapitalne projekte koje planiramo realizirati do kraja ovog mandata, želim vam reći da smo dobili urbanističku suglasnost za osnovnu školu na Stupu, što je još jedna odlična vijest, nakon jučerašnjeg raspisivanja tendera za izvođača radova za izgradnju tramvajske pruge Ilidža - Hrasnice", poručio je načelnik Muzur, koji je u jednom trenutku, tijekom prezentacije kapitalnih projekata, dobio veliki aplauz.

Dan kasnije, Muzur je na svom Facebook profilu objavio fotografiju u društvu nekadašnjeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića.

"Subota, 12. ožujak, Dan Općine Ilidža, kava s predsjednikom Stjepanom Mesićem", napisao je Muzur.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 10:26