Article_Top_970x250

Mektić tvrdi da se ne ku**i i ne boji batina: Da je meni Dodik to rekao...

izlazak na crtu

Mektić tvrdi da se ne ku**i i ne boji batina: Da je meni Dodik to rekao...

srp 19, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

(Foto: Pixsell)

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik jučerje "na mjesto postavio" zastupnika Nebojšu Vukanovića. Dodiku je zasmetalo što Vukanović pokušava onemogućiti biznismene iz RS da posluju u regiji.

- Čije vi interese zastupate? Da Slobo Stanković izgubi posao i 300 ljudi? Jel to hoćete? Jesi li ti pisao kako treba da se okrenemo Dubrovniku, a sad ovo pričaš? Kad ti govoriš istinu, suvislo i korisno? Sad ili onda? Ili sutra? Malo si se zezno, znaš, nećeš preko mene praviti propagandu. Znam ja šta si radio dok si bio savjetnik velikog Bosića, obilazio sa nekim ljudima iz sigurnosti pokušajući da kreiraš razne afere ovdje o ljudima. Imaš li mi lični dug. Shvati to kako hoćeš. Nećeš se baviti mojom porodicom i nećeš se bavit sa mnom. Bavi se sa mnom kao političare. Dirni mi u djecu i porodicu imaćeš problem sa mnom. Govorim ti ovo pred cijelom javnošću, poručio je dodik Vukanoviću.

Na ovakvo žestoko obraćanje tvitom je, uobičajeno nekulturno, regirao i ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić.

- Recimo da je meni juče Dodik prijetio kao pojedinim poslanicima u NSRS ja bih mu odmah izašao na crtu. Ne kurčim se ali se ne bojim ni batina, poručio je Mektić.

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250