StoryEditor

Mektić: Kad smo našli pravi način više nije bilo problema

Piše D  /  07.04.2018., 08:04h

"Prvi put igramo zajedno i naravno da je bilo nekih situacija u kojima se nismo najbolje snalazili, ali kasnije je sve to došlo na svoje. Znali smo da će biti teško ako će no dobro servirati, što i jesu. No mi smo znali da je dug meč i da imamo vremena i na kraju je to bila jako visoka razina u parovima," rekao je Ivan Dodig, prenosi HRT.

"Mislim da smo kasnije igrali jako dobro. Na početku smo se malo tražili, a čak bi rekao da smo se malo navikavali na njih pošto o njima nismo ništa znali. Vrlo su nepredvidljivo igrali, brzo su servirali, a poslije kad smo ih osjetili našli smo pravi način kako igrati i više nije bilo problema," zaključio je Nikola Mektić nakon pobjede.

Zadovoljan je bio i izbornik hrvatske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan.

"Opet jedan pravi Davis Cup meč. Vidjelo se na početku da su bili malo nesigurni, ali teško je kad na leđima imaš ulogu favorita, a o protivniku ne znaš puno. Nakon tog prvog seta nisu stvari izgledale sjajno, ali na vrijeme se to promijenilo. Ključan trenutak je bio u drugom setu nakon što su uzeli jedan break i kad su pokušali napasti Nikolin servis. Taj as je spasio stvar i preokrenuo meč u našu korist," rekao je Krajan.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 12:08