StoryEditor

Meghan Markle je već rodila?

Piše D  /  15.04.2019., 02:04h

Prije nekoliko dana vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, Meghan Markle i Princ Harry, objavili su da će detalje o rođenju svog prvog djeteta zadržati u tajnosti te da će javnost biti obaviještena tek kada obitelj proslavi rođenje, prenosi Večernji.hr

Britanski mediji počeli su nagađati da se dijete već rodilo, budući da je Meghan Markle na porodiljni dopust otišla još 20. ožujka. Posljednji put u javnosti par je viđen 19. ožujka, kad su Meghan i Harry posjetili kuću Novog Zelanda u Londonu kako bi izrazili sućut i upisali se u knjigu žaljenja nakon teorističkog napada u Christchurchu. 

- Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa zahvaljuju na divnim željama i čestitkama koje su primili do sada i pripremaju se za rođenje svog prvog djeteta. Vojvoda i vojvotkinja donijeli su privatnu odluku da će sam događaj rođenja biti privatan. Javnost će biti obaviještena o rođenju djeteta kada se ono proslavi u prvom uskom krugu obitelji – stoji u službenoj izjavi, a mnogi su ove riječi protumačili kao znak da je prinova već stigla, piše Express.  

Dnevnik.ba

 

19. travanj 2024 12:34