StoryEditor

Međimurje: Muškarac (30) objavio oproštajno pismo i nestao, traže ga policija i HGSS

Piše D  /  24.05.2020., 01:05h

Policijska uprava međimurska u nedjelju ujutro zaprimila je prijavu nestanka. Jučer, 23. svibnja 2020. godine, s adrese prebivališta u Pribislavcu u nepoznatom smjeru udaljio se Marko Kovačić, rođen 1990. godine.

Srednje je tjelesne građe, visine 173 cm, crne kose, smeđih očiju.

Naime, nestali je  22. svibnja u 21:45 sati na Facebook profilu objavio oproštajno pismo, a njegova obitelj i prijatelji u strahu su od najgoreg.

‘Došao je dan kada sam odlučio da vam kažem ZBOGOM. Ostao sam na ovom svijetu u svom kraju. Samo mi je želja bila da budem sretan‘, napisao je. 

U traganje za nastalom osobom, osim policijskih službenika, uključeni su i pripadnici HGSS-a uz korištenje bespilotne letjelice (tzv. „drona“) i psa tragača.

- Mole se svi građani koji raspolažu s korisnim saznanjima o nestaloj osobi da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., poručili su iz policije. 

Potraga je nastavljena danas i to na području kod dravskog mosta između Otoka i Hrženica, piše EmeđimujeNestali Marko Kovačić objavio je oproštajno pismo na Facebook profilu | Autor : eMeđimurje

Screenshot

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 06:02