StoryEditor

Mediji pišu da Hajduk u rekordnom transferu prodaje kapetana Atleticu, oglasili se Španjolci

Piše D  /  30.03.2019., 05:03h

"Nema tu ništa", rekao je glasnogovornik Atlética u telefonskom razgovoru za Hinu.

Neki hrvatski mediji, pozivajući se na "menadžerske kuloare", izvijestili su ranije u subotu kako je Atlético Madrid pred dovršenjem posla u transferu vrijednom 10 milijuna eura.

Na pitanje jesu li zaprimili ponudu ili interes Atlética za Bradarića iz Hajduka su odgovorili: "Prijelazni rok počinje u lipnju, a Hajduk nema praksu komentirati navode iz medija o interesu drugih klubova za naše igrače".U Madridu izvjestitelji s madridskog stadiona Wanda Metropolitano nisu čuli za mogućnost dovođenja Hajdukovog igrača.

"Nitko ovdje nije čuo za takvu mogućnost, a u Atleticu su nam rekli da nema ništa", rekao je Isaac Suarez, novinar Marce koji u Madridu izvještava o Atléticu. 

Bradarić, 19-godišnji lijevi bočni, dosad je upisao 15 nastupa za prvu momčad Hajduka prilikom čega je dva puta asistirao. Ugovor mu istječe u ljeto 2021. godine. Odigrao je dvije utakmice za hrvatsku reprezentaciju do 21 godine.Njegova tržišna cijena iznosi 1 milijun eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 10:56