StoryEditor

Mbappe pohvalio Luku, Modrić mu odgovorio: I tebi, zvijezdo!

Piše D  /  15.10.2020., 08:10h

Totalni respekt Luki Modriću, bila je poruka najboljeg svjetskog mladog nogometaša Kyliana Mbappea ‘vatrenoj desetki‘ nakon što je Francuska na Maksimiru pobijedila Hrvatsku (2-1) u Ligi nacija. Nakon finala SP-a i prve utakmice u Ligi nacija između spomenutih nacionalnih selekcija koje su u oba navrata završile sa 4-2 za ‘tricolore‘, Francuska je još jednom bila bolja od Hrvatske. 

Kylian je ‘vatrenima‘ zabio u Moskvi i Zagrebu , a nakon utakmice na Maksimiru prišao je Luki Modriću te su porazgovarali uz zagrljaj za kraj. Francuski napadač velika je želja Real Madrida u čijim je redovima naš Luka pa su neki strani mediji iskoristili priliku da istaknu kako je vjerojatno bilo i riječi o mogućem novom pojačanju ‘kraljeva‘.

No, sigurno je kako je mladi napadač odao počast kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije na društvenim mrežama, kao što je to prije nekoliko dana napravio s Cristianom Ronaldom (35), kapetanom portugalske izabrane vrste.

Luka mu je odmah odgovorio te podijelio Kylianovu objavu.

- I tebi, zvijezdo - napisao je Modrić.

Podsjetimo, još su tri kola do kraja grupne faze natjecanja u Ligi nacija, a Hrvatska sljedeći susret igra u Švedskoj gdje će pokušati potvrditi ostanak u elitnom rangu Lige nacija. Utakmica je na rasporedu 14. studenoga, pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 23:15