StoryEditor

Mate Rimac objavio majčinu poruku i upozorio: ‘Čuvajte se prevaranata‘

Piše D  /  14.07.2021., 12:07h

Mate Rimac na svom je Facebook profilu obavijestio pratitelje kako se širi nova prijevara povezana s njegovom tvrtkom. Sve je upozorio kako moraju biti na oprezu. 

Njegova majka, Zdenka Rimac, proslijedila mu je poruku koju je dobila od jedne žene, a u kojoj stoji:

- Firma se zove TradeVtech, pitaj Matu da li je s njima potpisivao ugovor o prodaji dionica. Ona je meni poslala link IPO Rimac Automobili. Zanima me da li su oni prava firma ili ne, tj. da ne varaju ljude. Ako oni nisu, pitaj ga s kim je dogovarao. Pa da se raspitamo i kupimo nešto dionica kad dođe vrijeme na to, stoji u poruci koju je Zdenka Rimac proslijedila sinu. 

On joj je kratko odgovorio:

"To je neka prevara", a ona je ustvrdila kako će o tome obavijestiti osobu od koje je dobila upit.  Razgovor s majkom objavio je na svom Facebook profilu uz opis "Čuvajte se prevaranata". 

- Ljudi budite pametni, kad dionice budu na burzi kupujete preko brokera, nitko na svijetu, pa ni sam Mate ne može prodavati “ispod ruke” nije #BugattiRimac zastava pa da se to tako kupuje!, naveo je jedan od pratitelja u komentaru objave dok je drugi ustvrdio: "Lešinari uvijek pokušavaju iskoristiti priliku".

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 07:06