StoryEditor
igor krezić i mate rimac

Mate Rimac investirao u tvrtku Mostarca koji mu je pomogao prije pet godina

Piše desk  /  04.08.2023., 10:09h

Mate Rimac, osnivač i glavni izvršni direktor firme Rimac Automobili i glavni izvršni direktor kompanije Bugatti Rimac, odlučio je pomoći osobi koja ga je prije pet godina spasila bankrota.

Mostarski poduzetnik Igor Krezić je objavio na društvenim mrežama da je Rolla postala startup kompanija s najvećom investicijom u BiH te da se nada da će biti samo jedna u nizu investicija koje privući IT sektor u BiH.

- To je projekt koji je drastično poboljšao moj život, a naša misija je jednostavna - motivirati što veći broj ljudi da unaprijedi svoje zdravlje. Sada, uz podršku Mate Rimca i Sacha Dragića, možemo proširiti tim koji marljivo radi na toj misiji – naveo je Krezić.

Na to je reagirao Mate Rimac, koji je kazao da mu je Igor prije pet godina pomogao kada nitko drugi nije htio ili mogao i spasio firmu od propadanja.

- U Rollu ne investiram da mu se odužim nego zato što stvarno vjerujem u proizvod (smatram da će data-driven exercise/workout/health postati vrlo važan dio života velikog dijela ljudi) i u Igorovu sposobnost i tvrdoglavost da to izgura do jako visokog nivoa.

 

25. travanj 2024 21:19