StoryEditor

Masovna tučnjava u Poreču: Potuklo se 15 ljudi, razbijeni auti, ima ozlijeđenih

Piše D  /  25.06.2019., 10:06h

U ponedjeljak navečer ispred porečkog trgovačkog centra Kaufland potuklo se petnaestak ljudi, javlja 24 sata. Policija još ne zna uzrok sukoba, ali kako neslužbeno doznaje spomenuti list, prvo se potuklo troje ljudi, a zatim su i ostali stigli na mjesto događaja.

U tom natezanju na cesti na autima Fiat i Alfa Romeo oštećena su stakla, a troje ljudi je ozlijeđeno. Kada je stigla policija, gotovo svi su se razbježali, a njih nekoliko je zatražilo medicinsku pomoć.

Radnici Kauflanda kažu kako tučnjavu nisu vidjeli, ali na rotoru ispred ulaza u njihov centar sve je bilo puno policije i pripadnika hitne pomoći.

Trojica ozlijeđenih

Glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač potvrdila je za 24 sata da je masovna tučnjava započela oko 21.15 u Ulici Mate Vlašića te da je po dojavi policija stigla na mjesto događaja, a tada je sukob i prestao.

Liječničku pomoć zatražila su trojica muškaraca, od kojih su dvojica lakše ozlijeđena, a težina ozljeda trećeg za sada nije uvrđena. Policija trenutno provodi kriminalističko istraživanje kako bi utvrdili sve okolnosti ovog događaja, poručuje Sokač.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 17:15