Article_Top_970x250

Martinović: Civilna zaštita ZHŽ-a dijeli stanovnicima 40 000 zaštitnih maski

akcija u subotu

Martinović: Civilna zaštita ZHŽ-a dijeli stanovnicima 40 000 zaštitnih maski

svibnja 08, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Arhiva

-U organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke, pripadnici službe za zbrinjavanje ugroženog i nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć, osnovane pri Crvenom križu Županije Zapadnohercegovačke, dijelit će zaštitne maske građanima naše Županije, ali i svima onima koji dođu po svoje maske. Zaštitne maske, ukupno njih 40.000, dar su Federalne uprave civilne zaštite - navodi se u priopćenju Drage Martinovića, prvog čovjeka Civilne zaštite ZHŽ-a.

-Po dva komada zaštitnih maski dijelit će se u subotu 9. svibnja od 10.30 do 12 sati svima koji dođu u Park hrvatskih velikana u Grude, Trg dr. Franje Tuđmana u Ljubuški, Trg hrvatskih branitelja u Posušje i Trg širokobrijeških žrtava u Široki Brijeg. Stoga, BUDITE ODGOVORNI i dođite po svoje zaštitne maske.

Ovom prigodom Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke u povodu Svjetskog dana Crvenog križa upućuje čestitku djelatnicima i volonterima Crvenog križa u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Obilježavanje Svjetskog dana Crvenog križa u našoj Županiji obilježava se od 8. do 15. svibnja Tjednom Crvenog križa - navedeno je u informaciji za medije. 

Dnevnik.ba