StoryEditor
odgoj djece

Marijanu Batinić šokirala prodavačica: "Rekla je da joj je žao, bila sam frapirana"

Piše desk  /  06.06.2022., 08:34h

Ispričala je i neke bizarne situacije u kojima su njoj potpuno nepoznate osobe preispitivale njeno majčinstvo.

RTL-ova voditeljica Marijana Batinić progovorila je o majčinstvu i osjećaju kao da je ‘pod povećalom’ upravo iz razloga jer je javna osoba. Otkrila je kako je očekivala da će njene menadžerske sposobnosti doći do izražaja kad je u pitanju majčinstvo, koje je vjerovala da će ‘savladati kao od šale’.

“Demantirala me prva besana noć… I prvo razbijeno koljeno. Majčinstvo je životni maraton, a ne utrka na sto metara, i nikad ne znaš što te čeka iza ugla”, zaključila je voditeljica u razgovoru za tportal.

Batinić smatra da se život neke slavne mame i neke ne tako slavne mame razlikuje, a i sama si je nametnula osjećaj kako se zbog svega mora dodatno potruditi pred drugima.

“Poznate mame gleda se pod povećalom, a čini mi se da se njihovi postupci više preispituju. Prva sam među roditeljima jurila na informacije, podsvjesno valjda u strahu da učiteljica ne bi slučajno pomislila da se zbog prirode svog posla ne stignem dovoljno baviti djecom. Kao što sam ja pod povećalom javnosti, ponekad imam dojam da je i moje majčinstvo ‘pod lupom’. Razgovarala sam i s kolegicama, imaju isti osjećaj. Gotovo svaka mama preispituje se oko toga je li dovoljno dobra mama, a ponekad mi se čini da to moramo dodatno dokazati”, kazala je Batinić.

Ispričala je i neke bizarne situacije u kojima su njoj potpuno nepoznate osobe preispitivale njeno majčinstvo.

“Imala sam svakakvih situacija. Kako djecu baš i nisam htjela objavljivati po društvenim mrežama, mislila sam da tako šaljem pozitivnu poruku o čuvanju privatnosti svoje djece, da bi mi jednom prodavačica u trgovini rekla kako joj je žao što tako malo vremena provodim s djecom – jer ih nikad nema u mojim objavama. Bila sam frapirana. Ljudi vide sliku koju ostavljaš u javnosti, a poznate mame pokušavaju kreirati tu sliku na dnevnoj bazi, što često zna biti opterećujuće”, otkrila je voditeljica.

Dnevnik.ba

29. travanj 2024 16:17