StoryEditor
ZASUKALA RUKAVE

Marijana Mikulić pokazala kako napreduju radovi u kući: ‘Što ti je život. Jučer crveni tepih, danas bauštela‘

Piše desk  /  29.08.2022., 22:56h

Otkrila sam razbijačicu u sebi, novi talent, nova strast. Jedno je sigurno, takva savršena antistres terapija, da mislim da me se moj izvođač neće riješiti ni kada završi radove kod nas - napisala je Marijana

Marijana Mikulić (40) i njezin suprug Josip kupili su kuću početkom srpnja, a sada je glumica pokazala kako napreduje uređenje njihovog novog doma. Sudeći po fotografijama, odlučila je sama odraditi jedan dio posla, prenosi Večernji list.

- Što ti je život. Jučer crveni tepih, danas bauštela. Neprikladno opremljena, ali kad sam krenula nisam mogla stati! Otkrila sam razbijačicu u sebi, novi talent, nova strast. Jedno je sigurno, takva savršena antistres terapija, da mislim da me se moj izvođač neće riješiti ni kada završi radove kod nas - napisala je Marijana uz objavu.    

Na snimci se može vidjeti kako glumica skida pločice s odgovarajućim alatom. Pod je još u fazi izrade, a zidovi su, sudeći po fotografiji, već obojeni u zeleno piše 24sata.hr. Marijana i njezina obitelj živjeli su sedam godina u stanu. Da se konačno sele, otkrila je glumica početkom srpnja.

- Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli - napisala je te otkrila razlog kupnje.

- Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi - napisala je ranije, a nakon toga podijelila i da su se od stana oprostili zajedničkom fotografijom i uz sladoled.

Dnevnik.ba

22. travanj 2024 08:48