StoryEditor
poznata glumica

Marijana Mikulić: Odmor mi je prisjeo, to sve mogu i doma, ne treba mi vila

Piše desk  /  16.08.2022., 22:00h

Glumica Marijana Mikulić nasmijala je svoje Instagram pratitelje iskrenom objavom o ljetovanju s djecom. "Odmor, to jest more s djecom, kakav odmor, nije to odmora vidilo"

Glumica Marijana Mikulić nasmijala je svoje Instagram pratitelje iskrenom objavom o ljetovanju s djecom. "Odmor, to jest more s djecom, kakav odmor, nije to odmora vidilo", napisala je te potom nastavila: "Dan prvi dva i po sata na granici, ukupno osam sati vožnje. Dan drugi uživancija punim, samo par fotki, da imam za objavu. Dan treći dvoje djece složila crijevna viroza koja je krenula povraćanjem jednog usred večere u restoranu."

U objavi je otkrila da se naposljetku razbolio i muž te da joj je odmor prisjeo: "Dan peti drugi ko‘ nov, onaj prvi opet malaksao, pao je i muž. Dan šesti kupi prnje, dosta mi je odmora!" Napisala je da joj za takvo iskustvo ne treba more: "Prat posteljine, i rigoleta, i da ne nabrajam što sve ne, mogu i doma, ne moram za to biti u vili s bazenom u Crnoj Gori."

"Toliko me nasmiješ svaki put sa svojim objavama, hvala ti na tome", "Isto tako skroz sam se pronašla u tvojoj objavi, odmor s djecom to odmora nije vidjelo", "Ovo mi je dobro poznato. Odemo u hotel tri dana s djecom, vratimo se doma na odmor. Uvijek je nekom nešto na putu", pisali su joj pratitelji koje je objava nasmijala, prenosi Večernji list.

Oduševila pratitelje objavom fotografije na kojoj se vide njene "nesavršenosti"

Glumica je ljetovala s mužem i obitelji u Crnoj Gori te podijelila na svom Instagram profilu objavu s fotografijom na kojoj se vide njene "nesavršenosti" i oduševila svoje pratitelje. "Trbuh mi nikad ionako ravan bio nije, ni prije tri trudnoće, a poslije njih još manje. Tako da…", napisala je u opisu fotografije.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 10:27