StoryEditor
celebrity

Marijana Mikulić objavila novu fotku i pokazala veliku promjenu izgleda

Piše desk  /  02.08.2022., 21:15h

Naime, glumica čiji zaštitni znak je posljednjih nekoliko godina tamna kosa, pokazala je da joj nije problem napraviti nešto neočekivano. Odlulila je obojiti kosu, a odabrala je netipičnu crvenu nijansu koja joj odlično pristaje.

Glumica Marijana Mikulić (40) na Instagramu je pokazala veliku promjenu. Naime, glumica čiji zaštitni znak je posljednjih nekoliko godina tamna kosa, pokazala je da joj nije problem napraviti nešto neočekivano. Odlulila je obojiti kosu, a odabrala je netipičnu crvenu nijansu koja joj odlično pristaje. 

Mikulić je novu boju kose pokazala na Instagram Storyju. Foto: Instagram No, promjena frizure nije jedina novost u njenom životu.  Marijana je s pratiteljima nedavno podijelila sretnu vijest kako su ona i suprug postali vlasnici kuće. Glumica je objavila fotografiju na kojoj su zajedno pozirali uz vlasnički list u ruci. Par je bio odlične volje te su tome i nazdravili.  - Ljudi moji. Konačno je kuća i službeno naša!! Kada u Hrvatskoj kupuješ nekretninu na kredit traje to! A tek slijedi show, renovacija krova, otvora, majstori... Ali nećemo o tome sad i tome! Morali smo ovjekovječiti upis vlasništva! Iako fotke nisu neke, veselje je naj naj naj!! Živjeli - napisala je Mikulić pored fotografija. 

image

Marijana Mikulić

INSTAGRAM -

Mikulić je ranije pratitelje na Instagramu obavijestila da se s obitelji seli. Suprug i ona prodali su stan u kojem su sa sinovima živjeli sedam godina. - Andrija je imao godinu i pol. Zgrada na zidovima stubišta ima protupožarne aparate. Andrija bi trčkarao do lifta i redovito išao ispod aparata. I jedan dan - BUM - porastao toliko da ne može više proći ispod. Došao nam je i Jakov. Isto, kad god ide stubištem - ide potrčati ispod aparata. I neki dan - BUM. Ni Jakov više ne može ispod aparata. Taman u vrijeme kada smo donijeli odluku da naš lijepi topli dom prodamo, kako bismo uzeli nešto s dvorištem. Da Jaki može i doma imati sve što mu treba. Teška srca smo se nekako odlučili rastati od stana u koji smo se zaljubili na prvi pogled. Stan u kojem smo proveli toliko lijepih godina. U kojem smo dobili našeg Jakija. Svoje novo gnijezdo gradit ćemo uskoro na novoj adresi - napisala je ranije, a nakon toga podijelila i da su se od stana oprostili zajedničkom fotografijom i uz sladoled. Zatim je objavila posljednju fotografiju iz praznog stana.

image

Marijana Mikulić

INSTAGRAM -

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 11:04