StoryEditor

MARCELO BROZOVIĆ NADOMAK TRANSFERA ŽIVOTA Na pomolu senzacionalan posao

Piše D  /  30.12.2019., 01:12h

Neki su u Dubaiju, neki na Maldivima, odmaraju se nogometaši u zimskoj pauzi na svim meridijanima svijeta. Za to se vrijeme Marcelo Brozović (27) u Velikoj Gorici priprema(o) osvojiti malonogometni turnir, on i otac zajedno, pišu Sportske novosti.

Na parketu. Takav je Broz, ne diraju ga previše mediji, koji već nekoliko godina čekaju njegov intervju, ne diraju ga previše ni priče da je trenutno jedan od najboljih veznjaka Europe, da ne govorimo da ga mnogi trenutno vide kao glavnu kariku hrvatske reprezentacije.

Talijanski mediji zadnjih dana intenzivno pišu da bi Marcelo Brozović mogao  u madridski Real. Još prije godinu i pol ili dvije Brozovića se spominjalo u kontekstu odlaska u Real.

Brozović u ugovoru ima klauzulu da može otići za 60 milijuna eura, što je u današnje vrijeme malen novac, kakve se sve odštete plaćaju za igrače. Dodali su talijanski mediji da je Inter već odbio ponude od 50 milijuna za Brozovića, da geleri padaju sve bliže.

Pričalo se o Bayernu, Borussiji Dortmund, oni su, navodno, slali te ponude, ali sad se spominje Real. Izašla je i lista veznjaka koje želi Zidane, a na njoj su Brozović, Fabinho, Atleticov Thomas i Jorginho. I navodno je Perez izjavio da će u zimskoj stanci potrošiti 50 ili 60 milijuna eura za veznjaka, što je taman u rangu odštete za Brozovića. I tu su se Talijani dignuli na noge.

Inter bi stvar mogao spasiti novim ugovorom. Potpisivao je Brozović već nove ugovore s milanskim klubom, ali novi bi potpis koštao. Morao bi biti u rangu najplaćenijih igrača kluba, a tu prednjači Lukaku s oko devet milijuna eura.

Kad bi Brozović bio tu blizu, postao bi i jedan od najplaćenijih hrvatskih nogometaša. Možda i najplaćeniji. S odštetom od 60 milijuna eura postao bi pak najskuplji naš igrač u povijesti. Tako da je Brozović, zapravo, u odličnoj situaciji: Ili će otići u rekordnom iznosu ili će imati rekordan ugovor u Interu, pišu Sportske novosti.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 23:10