StoryEditor

Marca: Kovačev Bayern ponudio 30 milijuna za talentiranog veznjaka iz Espanyola

Piše D  /  17.07.2019., 04:07h

Espanyol želi 40 milijuna za defenzivnog veznjaka koji je nedavno osvojio Europsko prvenstvo sa Španjolskom do 21 godine, a proteklih godinu i pol standardni je član prve postave Espanyola.

Niko Kovač i igrači Bayerna žele još pojačanja iako je klub srušio rekord u ovom prijelaznom roku. Minhenski klub je za Lucasa Hernandeza, Benjamina Pavarda i Janna-Fietea Arpa potrošio 118 milijuna eura, milijun i pol više od dosad rekordne 2017. godine.

Unatoč tome, uvjerenje je da Bayern s trenutnom ekipom ne može konkurirati za trofej Lige prvaka, što je najveća želja vodećih ljudi kluba.

‘‘Osvojiti Ligu prvaka moj je dječački san. Želim i ove sezone napasti taj trofej jer ono što smo pokazali prošle sezone nije bilo dovoljno. Imamo dosta kvalitetnih igrača, ali pitam se je li to dovoljno. U ovom trenutku imamo 17 igrača u polju i, ako stvarno želimo uspjeh u Ligi prvaka, trebali bismo dovesti još nekoliko vrhunskih igrača‘‘, rekao je sjajni bek Bayerna Joshua Kimmich na pripremama u SAD-u, a sličnog je mišljenja i Robert Lewandowski.

"Iskreno, u ovom trenutku imamo premalo profesionalnih igrača i to svi znaju. Čekamo transfere jer samo tako možemo ići po najveće trofeje. Nadam se da će Uprava kluba dovesti ne samo mlade igrače već najveće svjetske zvijezde. To je naša želja i volio bih da se to dogodi u idućih nekoliko dana, prenosi Index.hr.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 05:00