StoryEditor

Maneken iz BiH oženio svjetsku blogericu

Piše D  /  17.01.2021., 01:01h

Bosanskohercegovački maneken i glumac Esnaf Bronja s adresom u Hollywoodu stao je na ludi kamen u Los Angelesu oženivši se poznatom svjetskom blogericom Evon Wahab koju na Instagramu prati 1,9 milijuna ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Evonwahab (@evonwahab)

- Uspješan brak nije kada možete živjeti u miru sa svojom ženom, već kada ne možete živjeti u miru bez nje – napisao je Bronja u opisu fotografije sa suprugom.

Evon je inače iz Buffalla u New Yorku, a ima kurdsko podrijetlo. Poznata je po svom YouTube kanalu “Makeup By Evon” koji je ostvario više od 2,5 milijuna pregleda od svog stvaranja u siječnju 2011. godine iako je krenula kao samouka vizažistica.

Podsjećamo, put do Los Angelesa, gdje ljudi iz cijelog svijeta dolaze da ostvare snove, za bh. manekena i glumca Esnafa Bronju nimalo nije bio lagan. Njegova obitelj preselila se u tijeku rata u Njemačku, a onda u Ameriku, u kojoj se Bronja i rodio.  

 Veoma je teško doći do Hollywooda, ali napornim radom, velikom željom za uspjehom i, naravno, uz pomoć obitelji, sve se može, pa se tako i moj holivudski san polako ostvaruje. Što se tiče glume, još učim i trudim se da dođem do neke velike uloge, jer se nadam da moje vrijeme tek dolazi – rekao je svojevremeno Bronja za Avaz.

Ovaj uspješni Bosanac u Americi iza sebe ima veliki broj modnih revija za različite brendove, a neki od njih su “Tom Ford”, ETRO, “Giorgio Armani” te mnogi drugi. Osim ovih kampanja, za njega najveći uspjeh do sada je sudjelovanje tri godine uzastopno na velikom i prestižnom holivudskom Oskaru, kao i na proslavi 90. rođendana “Micky Mousea” te angažman u showu “Micky Spectacular” na “Disney” kanalu.

Esnaf je imao i susret s nekadašnjim predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država Barackom Obamom na jednom prestižnom događaju.

- S predsjednikom Obamom imao sam čast da se upoznam prilikom gala večere u Hollywoodu, gdje me je poslala agencije da sudjelujem kao jedan od uspješnih modela. Bila mi je velika čast rukovati se i biti s velikim čovjekom svijeta, kao i s mnogim drugim političarima i poznatim osobama američkog sporta i javnosti – rekao je Bronja, piše Avaz.

Dnevnik.ba

07. svibanj 2024 12:55