StoryEditor

Mandžo ostao u šoku kada je vidio kako izgleda teren na kome treniraju u Kataru

Piše D  /  21.09.2019., 02:09h

Mario Mandžukić više nije u planovima Juventusova trenera Maurizija Sarrija. Bivši hrvatski reprezentativac u potrazi je za novim klubom, a do prije nekoliko dana pričalo se kako bi karijeru mogao nastaviti u Al-Rayyanu.

No pregovori s katarskim klubom su zapeli nakon što je hrvatski napadač vidio teren na kojem momčad trenira, piše Tuttomercato.

Al-Rayyan trenutačno obnavlja centar u kojem momčad obično trenira, pa su svoje treninge prebacili na pričuvne terene koji se Mandži čine neprimjerenim.

Talijanski portal piše kako je to razlog što su pregovori između Marija i Al-Rayyana usporeni, ali i dodaju kako to bivšem Portovom igraču Yacineu Brahimiju uopće ne smeta. Alžirski reprezentativac je nedavno potpisao za klub, prenosi Večernji.hr.

Dodatni problem za Mandžukića mogla bi stvarati i visina odštete koju traži Juventus. Naime, ona iznosi deset milijuna eura što katarski klub nema namjeru platiti.  ‘Priča o mogućem Mandžukićevom prelasku u Al-Rayyan se stišala, ali sve će znati kroz nekoliko dana‘, javlja Tuttomercato.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 07:52