StoryEditor

Mandžo kao kapetan: Prvi put je u Europi vodio Juve!

Piše D  /  13.12.2018., 09:12h

Mario Mandžukić srijedu navečer će vjerojatno pamtiti do kraja života. Iako je Juventus izgubio kod Young Boysa 1-2, Mandžo je po prvi put u Europi nosio kapetansku traku "stare dame".

Nije bilo sinoć Chiellinija, Barzaglija ni Dybale u prvoj postavi pa je Mandžo dobio  nevjerojatnu čast da u Ligi prvaka vodi svoju momčad.

Bio je to drugi put da je naš Mandžo nosio kapetansku traku velikog Juventusa. Prvi put je bio kapetan u prvenstvu protiv SPAL-a krajem studenog, a tada je zabio i gol kojeg je proslavio ljubeći grb svog kluba.

Mandžukića svi vole

Mandžo je za Juventus više od igrača. Navijači, suigrači i trener Massimiliano Allegri cijene njegovu požrtvovnost i energiju. On uvije daje 100%sebe, u svakoj utakmici. Ma i više od toga i nije mu važno tko je protivnik. Svakog prijelaznog roka ga talijanski mediji sele iz Torina, ali Allegri je velikom gestom u kojoj mu je dao kapetansku traku pokazao da Mandžo ne ide nigdje.

Navijači mu posvetili pjesmu

Prije nekoliko dana je objavljena pjesma navijača Juventusa u čast Marija Mandžukića.

- Mandžo je ratnik među ljudima! Pjesmom mu zahvaljujem za sve što je napravio za naš klub, za sve one pretrčane kilometre. On je igrač koji se ne štedi i primjer je svim navijačima kako se treba ponašati na terenu i izvan njega - rekao nam je Leomina i dodao:

- Volio bih kad bi Mandžukić poslušao moju pjesmu u svlačionici ili autobusu prije ulaska na teren. Siguran sam da bi mu dala dodatni poticaj. Obično pjesme radim uz gitaru, ali ovu pjesmu o Mandži sam napravio u rock verziji. Morala je biti žestoka, baš kao što je Mandžukić. - pišu 24sata.hr.

Dnevnik.ba

 

17. travanj 2024 01:15