StoryEditor

Manchester United potvrdio: Mostarac snima album za jedan od najvećih svjetskih klubova

Piše D  /  06.06.2019., 10:06h

Dogovoreno je to sredinom prošlog mjeseca, kad je ovaj Mostarac, po zanimanju informatičar, prvi put, nakon službenog poziva iz Manchestera da ih posjeti, zakoračio na kultni Old Trafford.

-S upravom kluba dogovorio sam snimanje cijelog albuma. Klub nema službeni album i ovo bi, kako stvari stoje, trebao biti prvi službeni album s pečatom ove sportske institucije – kaže Zovko za Avaz.

Budući da ManUtd ima više od 670 milijuna navijača širom svijeta, a najviše u Kini te u srednjoameričkim i južnoameričkim zemljama, Zovko je došao na ideju da jednu pjesmu uradi na kineskom, odnosno mandarinskom jeziku, te jednu na španjolskom, kako bi fanovi tih zemalja imali himne Uniteda na svojim jezicima.

-Osim te dvije, na albumu će se nalaziti još dvije autorske i pet obrada postojećih pjesama posvećenih klubu. Produkcija će biti svjetske klase, kako to ovaj klub i zaslužuje, a ovim potezima, vjerujem, bit će pruženo zadovoljstvo fanovima, a nadam se i regrutaciji nove vojske navijača u svijetu – istaknuo je Zovko.

Richardu Arnoldu, direktoru Manchester Uniteda, koji je Zovku i njegovu suprugu Ivonu dočekao šampanjcem i priredio im nezaboravan doček, mnogo se dopala cijela priča u vezi s albumom.

-Pružena je ruka i proces produkcije je krenuo u realizaciju. Album bi trebao biti završen 2020. godine, a osim mene, naravno, sudjelovat će tu i veliki tim ljudi pri snimanju navijačkih dionica – iznio nam je Zovko.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 16:31