StoryEditor

Mamić se osvrnuo i na šokantnu aferu staru više od 12 godina

Piše D  /  26.03.2021., 02:03h

Mamićevu objavu prenosimo u cijelosti.

"OD OVOG MI SE BLJUJE / UVOD

Sve što radim proteklih dana imat će kulminaciju u iskonskom grijehu suda u Osijeku za koji nisam niti znao dok mi vi niste krenuli slati dokumentaciju koliko je zataškan. U Centru za socijalnu skrb Osijek osim što su se uzimale nekretnine štićenika, silovana su i prostituirana djeca bez roditelja. Institucije su prodavale našu djecu za kutiju cigareta. Klijenti su bili suci, poduzetnici i političari. Čeka vas vječni pakao, a zbog ovog ćete goriti dovijeka, prokleti bili. Osuđenih klijenata pedofila iz Osijeka je NULA. Ja ću biti osvetnik djece koju ste silovali i uništili. To ćemo promijeniti. DIJELITE SVIMA, OVAJ PUT SE NEĆE IZVUĆI!".

OD OVOG MI SE BLJUJE / UVOD Sve što radim proteklih dana imat će kulminaciju u iskonskom grijehu suda u Osijeku za koji...

Objavljuje Zdravko MamićPetak, 26. ožujka 2021.

"Samo sam čekala da sve to što prije završi, a kad smo izašli iz sobe, svodnik koji me doveo upitao je mušteriju je li zadovoljna. On je rekao da nije potpuno, jer sam odbila analni seks. Tada me svodnik ošamario i rekao kako sam mogla više zaraditi da sam bila pametna. Za uslugu sam dobila kutiju Marlbora i 50 kuna", priča štićenica koja je u studenome 2008. napunila 17 godina za Jutarnji.

Uz to, tada je pisalo i da su u posjedu pisama štićenica u kojima su štićenice podrobno opisale što im se događa. Prema iskazima štićenica, među korisnicima su i vrlo poznate osobe iz osječkih političkih, poduzetničkih i pravosudnih krugova.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 12:57