Article_Top_970x250

Mamić o novinaru Indexa: "Inteligencije na razini temperature vinske rashladne vitrine, a skup kao litra Ribara..."

FACEBOOK

Mamić o novinaru Indexa: "Inteligencije na razini temperature vinske rashladne vitrine, a skup kao litra Ribara..."

tra 14, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Davor Javorović/Pixsell

Zdravko Mamić oglasio se na Facebooku, reagiravši na članke na portalu Index.hr ("Mamić je objavio da je kamatario Dinamo" i "Izračunali smo koliko su nam novca oteli i poklonili Mamićevom Dinamu"), a u kojima ga optužuju za kamatarenje i otuđivanje nogometnog kluba Dinamo.

"Jedva sam te dočekao Zvonko Alač! Zvonko je prototip jadnika o kojima pričam i koji su usprkos činjenicama oprali mozak narodu, još uvijek to radi. Karaktera amebe, inteligencije na razini temperature vinske rashladne vitrine, a skup kao litra Ribara, Zvonko je nakon jučerašnjeg dno dna teksta Ilka Ćimića krenuo u svoj pohod. U tekstu imbex.hr kaže – Zdravko Mamić priznao da je reketario Dinamo, referirajući se na to što sam u trenutku kada su komercijalne kamate banaka bile 12-16% da bi Dinamo opstao klubu posudio 82 milijuna kuna svog novca. Obzirom da je Alač naviknut na ekonomiju plaćanja ispod stola i preko studentskih računa, nisam siguran da je kreditno sposoban, pa vjerojatno ne zna da bi dobio kredit moraš biti kreditno sposoban. Klub kojem sam ja dao novac imao je isključenu struju, plin, stotine milijuna dugova i dao sam mu to bez garancije. Kamata u pozajmnici bila je minimalna zakonska, jer tako kaže zakon da mora biti. U maniri najboljih komunističkih novinara preskače dokaze koje sam dao o 74 milijuna kuna Dinamovih dugovanja igračima i trenirima koje sam vratio iz svog džepa. Pošto obraz Alač? Zaboravio si da mene nitko nikad nije kupio, a pogledaj malo oko sebe. Plaćam preko računa, s porezom, ne moraš žicati studente ugovor. Pozivam tvoje vlasnike da danas investirate 82 milijuna svojih kuna u Uljanik i budete njegovi izvršni direktori, u nadi da ćete zaraditi pola od komercijalnih kamata banaka – 1%. Učite na mom primjeru prijateljice i prijatelji kako funkcioniraju napadi orkestriranih medija i jadnih novinara. PODIJELI!", napisao je Mamić.

Jedva sam te dočekao Zvonko Alač! Zvonko je prototip jadnika o kojima pričam i koji su usprkos činjenicama oprali mozak...

Objavljuje Zdravko MamićSrijeda, 14. travnja 2021.

Dnevnik.ba