StoryEditor
ispovijest

Mama joj ukrala dečka: Pobjegli su nakon što ih je otkrila, zaručili su se i imaju dijete

Piše desk  /  15.12.2021., 09:36h
Stvari su krenule iz lošeg u gore kada se jednog dana ispostavilo da njezina mama i dečko zapravo spavaju zajedno već osam mjeseci

Mlada djevojka se na TikToku požalila kako je ostala bez dečka, a razlog je njezina majka. Devastirana žena kaže da je sumnjala da nešto nije u redu u njezinoj vezi kada joj se tadašnji dečko činio pretjerano prijateljski nastrojenim prema njezinoj mami. I bila je u pravu – jednog dana ih je uhvatila kako se ljube.

The Sun je prenio ovu bizarnu obiteljsku priču i zaintrigirao svoje čitatelje isto kao i ova nesretna djevojka svoje TikTok pratitelje. Stvari su krenule iz lošeg u gore kada se jednog dana ispostavilo da njezina majka i dečko zapravo spavaju zajedno već osam mjeseci.

Kada je odlučila suočiti tadašnjeg dečka i majku s istinom, par je pobjegao zajedno, zaručili se i dobili dijete. Žena je na TikToku objasnila svoju jedinstvenu situaciju i rekla: “Mama je osam mjeseci spavala s mojim dečkom meni iza leđa, do dana prije mog 18. rođendana. Onda je otišla s njim i od tada je dobila bebu i zaručila se. Četiri godine bez kontakta.”

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 20:17