StoryEditor

Mama iz Petrinje: Hvala Bad Blue Boysima, spasili su mi dijete

Piše D  /  02.01.2021., 09:01h

Ja sam mama djeteta koje ste jučer spasili u Petrinji. Ne znam tko je to od vas bio jer sam u to vrijeme zapela u koloni ispred grada. Moj sin je pao krpajući krov gdje ste vi čistili lopatama šutu. Zvao je u pomoć, vi ste mu pomogli i pozvali Hitnu, poruka je Alme Šimić iz Petrinje, kojoj su navijači spasili sina.

U Petrinju i okolna mjesta razrušena potresom među prvima su stigle navijačke skupine. Njih ne trebate tražiti niti moliti za pomoć. Sjetite se samo potresa u Zagrebu i kaosa u Petrovoj, prenose 24sata.hr.

Prvi su bili tamo i pomagali, a poslije su čistili grad od jutra do mraka.

Tako je bilo i sad, boysi su stigli u Petrinju i organizirali su se brže nego što je Damir Trut, šef Civilne zaštite, organizirao Civilnu zaštitu, vojsku i vatrogasce. 

Podsjećamo, Trut je jučer rekao da su navijači smetali. 

Majci Almi i njezinom sinu nisu.

Sad traži te dečke kako bi im mogla zahvaliti oči u oči.

- Jedan od vas mi se javio na sinov mobitel, ali ne znam koji. Želja mi je znati tko je od vas divnih ljudi zadužio jednu majku za cijeli život. Spasili ste mi sina, počistili ulicu, počistili okolo kuće! Vi ste anđeli Božji, javite mi se da znam tko mi je sina spasio molim vas! Do neba zahvalna majka iz Petrinje, napisala je u poruci koju je prenijela Facebook stranica Zona Dinamo.

Dnevnik.ba

25. travanj 2024 01:47