Malom Arslanu je hitno potrebna naša pomoć!

pokažimo humanost

Malom Arslanu je hitno potrebna naša pomoć!

sij 29, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Malom Arslanu Kulačić koji je rođen 03. srpnja 2017. godine HITNO je potrebna naša pomoć. Pri samom rođenu dijagnosticiran mu je tumor na mozgu, točnije tumor iz grupe primitivnih neuroektodermalnih tumora (PNET) odnosno po novoj klasifikaciji WHO iz 2016. iz grupe embrionalnih tumora.

Dana 06. studenog 2017. godine, sa samo 4 mjeseca, Arslan je operiran u UKC Tuzla ali nažalost, iako je operacija bila uspješna, tumor se nakon izvjesnog vremena vratio i još uvećao.

Nakon što su doktori dr. Memet Ozek i dr. Cengiz u Turskoj pregledali dokumentaciju Arslana nikako ne preporučuju operaciju već isključivo kemoterapiju koja trenutno nije izvodiva u Bosni i Hercegovini i koja bi se mogla uraditi jedino u Acibadem klinici, a koja traje približno 18 mjeseci.

Cijena samo ove terapije je 133.000 €, u tu cijenu nisu uključeni dodatni pregledi, krvne analize ili druge intervencije te put Arslana do Turske jer zbog ozbiljnosti situacije nije moguće putovati komercijalnim nego specijalnim bolničkim avionom za koji je dodatno potrebno izdvojiti 12.000 €.

Arslanu je svaka sekunda bitna.

Pozivom na broj 17006, koji je jedinstven za sve veće telefonske operatere u BiH (BH Telecom, Eronet i M:tel) donirate 2 KM.

Dnevnik.ba

#3 234AdSense