Majka ulovila kći u noćnom izlasku i mlateći je remenom potjerala kući, pogledajte dramatični videoSCREENSHOT - Youtube
StoryEditor
zapamtit će

Majka ulovila kći u noćnom izlasku i mlateći je remenom potjerala kući, pogledajte dramatični video

Piše desk  /  20.06.2022., 08:44h

Jedna tinejdžerka zauvijek će pamtiti noćni izlazak u klub u kojemu je doživjela pravu noćnu moru kad joj se usred njezine zabave s ekipom na vratima diskoteke pojavila razjarena majka.

Gospođa je, ugledavši kćer, promptno reagirala i ispratila je iz kluba udarajući je više puta remenom što je netko od očevidaca snimio mobitelom i objavio na društvenim mrežama, piše portal Libero.

Video je dospio i do televizijskih postaja, a portal navodi kako je do obiteljskog incidenta došlo u peruanskom gradu Pacasmayu. Tinejdžerka navodno od roditelja nije dobila dopuštenje za odlazak u provod što ju je skupo koštalo. Majka je, piše Libero, i dodatno podivljala, jer ju je zatekla u ispijanju piva.

Video je završio i na YouTube-u, a među brojnima koji su ga komentirali bilo je najviše pobornika majčina poteza. Gotovo svi su stali na njezinu stranu uz glavnu poruku kako mladi moraju poštovati roditelje, jer ih oni samo žele izvesti na pravi put i odgojiti u dobre ljude.

"Možda je izvana djelovala bijesno, ali toj je majci srce bilo slomljeno. Zasigurno je strahovala da će se njezinoj ljubimici nešto loše dogoditi", napisala je, između ostalih, jedna komentatorica. Dakako, bilo je i onih koji nisu blagoslovili majčinu edukativnu mjeru, ponajprije smatrajući kako je svojim potezom kći izvrgla ruglu, te je ponizila pred njezinim društvom.

Dnevnik.ba

26. veljača 2024 03:10