StoryEditor

Majka ubila dvije maloljetne kćeri jer su joj smetale u prostituiranju

Piše D  /  03.07.2019., 06:07h

Louise Porton je prvo ubila trogodišnju kćerku Lexi Draper, a 18 dana kasnije je preminula i njezina sestra Scarlett Vaughan koja je imala samo 16 mjeseci.

"Mamini anđeli oduzeti su majci prerano. Nikad vas neću zaboraviti. RIP" Louise je inače model kojoj je ponuđen posao prostitutke, a djeca su joj smetala i bila su joj teret te su stajala na putu njezinom načinu života.

To su razlozi koji su sinoć navedi na sudu kao opravdanja, piše Daily Mail. Lexi je pronađena bez svijesti, dok je Scarlett mrtva stigla u bolnicu. Poroti je na sudu rečeno kako je djevojčice ubila majka jer im je namjerno zaustavila dišne puteve.

Isto tako, majka je uobičavala ostavljati djecu samu kako bi se mogla baviti svojim poslom i htjela je biti što dalje od njih. Kada je prvi puta Lexi završila u bolnici bila je bez svijesti i doktori su mislili kako se radi o plućnoj infekciji.

Nisu ni pomišljali da ju je njezina majka pokušala ubiti. Drugi puta je Lexi prestala disati i bila je mrtva neko vrijeme prije nego je Louise nazvala hitnu pomoć. Doktori su izjavili kako je majka bila bez emocija, a poroti je rečeno i kako je samo nekoliko sati nakon slučaja Louise viđena u kupovini s drugom kćerkom. 18 dana kasnije i drugu kćerku je donijela u bolnicu, a također je bila mrtva već neko vrijeme .

Doktori nisu pronašli prirodne razloge smrti i u oba slučaja radi se o namjernoj opstrukciji dišnih puteva. Bez obzira na sve optužbe, Louise se ne osjeća krivom, a suđenje se nastavlja, prenosi Večernji.hr.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 21:10