StoryEditor

Majka pretučene djevojčice pozvana u policiju, prijavio ju je otac zlostavljačice

Piše D  /  11.05.2021., 12:05h

>>>(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Djevojčica se iživljava na vršnjakinji, ostali učenici huškaju i snimaju<<<

>>>Jajce: Pretučenoj djevojčici pozlilo, roditelji je odveli u Hitnu<<<

>>>Potresna ispovijest majke pretučene djevojčice iz Jajca: Ne vidi na oko, otac vršnjakinje sa snimke je udario i mene<<<

Agonija obitelji pretučene djevojčice iz Jajca se nastavlja. Naime, policija je danas pozvala majku Mirelu Omerović da da izjavu zbog prijave oca zlostavljačice da ju je udarila, piše Avaz.

Uplakana majka kazala je da je ostala u šoku nakon poziva policije te da je otac djevojčice, koja je na snimkama koje su objavljene u javnosti tukla njenu kćerku, izvadio ozljedni list i da dijete navodno ima modricu. 

Otac je to uradio nakon što je Mirela po saznaju o postojanju snimke otišla do njihove kuće i tada je brutalno otjerana uz psovke.

- On je meni psovao balijsku mater, udario me nogom, govorio je "Sad ću voditi dijete u Hitnu, što si uradila, udarila si mi dijete, a nisam, on je mene udario. Bojim se da ne poludim, meni se naglo povećao šećer. Majko moja, što sam doživjela. Nitko mi nije zaštitio sina kad je pretučen, zbog čega je ostao bez slezene. Pitam se sada, nakon svega, je li sigurno da ostanemo u ovom gradu - kroz plač je kazala Omerović.

Na svom Facebook profilu majka je objavila emotivnu poruku:

- Znam da su ljudi ogorčeni zbog ovog što se dogodilo po drugi put mojoj djeci, sinu i kćerki. Svi su dobrodošli, bez obzira na vjeru i naciju... Voljela bih da se ovo ne dogodi nikome višem ni najvećem dušmanu, i da to bude, ako dragi Bog da, zadnje ovakvo nešto... Hvala ljudima širom BiH, našim ljudima koji su se javili iz čitave Europe, pa čak i dalje i što su ponudili ruku prijateljstva, podrške i pomoć.. Hvala vam od srca - napisala je sinoć Omerović.

Dnevnik.ba

09. prosinac 2023 13:27