StoryEditor
UŽIVA U MEKSIKU

Maja Šuput uskočila u minijaturni bikini, pratitelj je napao: ‘Katastrofa je ovo što radiš od sebe‘

Piše desk  /  13.02.2022., 18:01h
Pjevačica je na društvenim mrežama podijelila nekoliko objava i stroryja te ne skriva koliko uživa u Meksiku, a nakon putovanja otkrila je kako je Bloom sjajna beba i kako je bez problema proveo čak 13 sati u avionu.

Pjevačica Maja Šuput (42) otputovala ja na godišnji odmor u Meksiko sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a pratitelje je sada počastila novom fotkom s plaže. 

Maja je uskočila u minijaturni bikini životinjskog uzorka, a uz fotografiju je napisala i zanimljiv opis. -Ususret Valentinovu ispunjavam mužu sve želje ... danas je izabrao kupaći, pozu...- napisala je pjevačica, a ubrzo su se nanizali komplimenti. "Sirena", "Legenda", "Prelijepa", "Uživaj Majo", "Predivna", pisali su pratitelji, prenosi Večernji list.

Jedan od njih Maji je zamjerio i korištenje photoshopa. -  Svaka fotka s toliko fotošopa... Naravno da postoje aplikacije za uređivanje, ali sve treba biti u nekim granicama. Ovo što ti radiš od sebe je stvarno katastrofa. Što postižeš s time? Ipak imaš dosta pratitelja i koja se poruka šalje njima? Da budu ono što nisu? Da budu fejk na društvenim mrežama? Nažalost ima dosta ovakvih poznatih osoba, nisi jedina koja se ovako predstavlja - poručio joj je ljutiti pratitelj. 

Pjevačica je ranije na društvenim mrežama podijelila nekoliko objava i stroryja te ne skriva koliko uživa u Meksiku, a nakon putovanja otkrila je kako je Bloom sjajna beba i kako je bez problema proveo čak 13 sati u avionu. 

-Bloom je super uspješno riješio svoje prvo prekooceansko putovanje- napisala je pjevačica koja je s obitelji odsjela u luksuznom hotelu Ritz Carlton u kojem noćenje stoji oko pet tisuća kuna, a pohvalila se i romantičnom večerom sa suprugom.

Inače, Maja je prije odlaska na odmor imala pretrpan raspored, a sada će s obitelji uživati u toplijim krajevima. Poznata po istančanom modnom ukusu, pjevačica se pohvalila kako i maleni Bloom iako još nije napunio dvije godine putuje s dva kofera. Šuput inače ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni je na pravom je putu da postane modna ikona. 

-Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas- rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku prošle godine rodila sina.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 06:12