StoryEditor
obiteljski odmor

Maja Šuput se javila iz Italije, odmara u dvorcu u kojem noćenje košta i do 4490 eura

Piše desk  /  12.10.2021., 20:46h
Maja je objavila nekoliko fotografija s odmora, a koliko ju je oduševio dvorac pokazala je i na nekoliko snimaka. Njezine pratitelje oduševile su objave pa su joj uputili brojne komplimente.

Maja Šuput Tatarinov (42) spakirala je kofere i sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom otputovala u Italiju, točnije na imanje između Umbrije i Toskane, a odabrali su hotel Castelo di Reschio, prenosi Večernji list.

Inače radi se o hotelu, dvorcu i imanju kojeg mnogi nazivaju jednim od najljepših na svijetu, a noćenje ovisno o vrsti sobe košta od 1250 pa sve do 4490 eura što i ne čudi s obzirom na to da je renoviranje dvorca trajalo punih 25 godina. Ima 36 soba i apartmana te brojne sadržaje poput restorana, spa centra, bara i bazena, a okružen je šumom, vinogradima i maslinicima. 

Maja je objavila nekoliko fotografija s odmora, a koliko ju je oduševio dvorac pokazala je i na nekoliko snimaka. Njezine pratitelje oduševile su objave pa su joj uputili brojne komplimente. "Top si mamsita", "Preksno izgledaš", "Wow","Carica", "Jako dobro", "Veoma elegantna", "Divna si", "Ohoo", samo su neki od komentara, a Maja je podijelila i nekoliko snimaka malenog Blooma koji također uživa u putovanju.

Maja Šuput Tatarinov (42) spakirala je kofere i sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom otputovala u Italiju, točnije na imanje između Umbrije i Toskane, a odabrali su hotel Castelo di Reschio.  Inače radi se o hotelu, dvorcu i imanju kojeg mnogi nazivaju jednim od najljepših na svijetu, a noćenje ovisno o vrsti sobe košta od 1250 pa sve do 4490 eura što i ne čudi s obzirom na to da je renoviranje dvorca trajalo punih 25 godina. Ima 36 soba i apartmana te brojne sadržaje poput restorana, spa centra, bara i bazena, a okružen je šumom, vinogradima i maslinicima. Foto: Instagram Maja je objavila nekoliko fotografija s odmora, a koliko ju je oduševio dvorac pokazala je i na nekoliko snimaka. Njezine pratitelje oduševile su objave pa su joj uputili brojne komplimente. "Top si mamsita", "Preksno izgledaš", "Wow","Carica", "Jako dobro", "Veoma elegantna", "Divna si", "Ohoo", samo su neki od komentara, a Maja je podijelila i nekoliko snimaka malenog Blooma koji također uživa u putovanju. Foto: Instagram Maja je jedna od najzaposlenijih pjevačica na estradi, a prvih mjesec dana od rođenja potpuno se posvetila Bloomu pa ona i suprug Nenad nisu trebali ničiju pomoć. No, već nakon mjesec dana pjevačica se polako vratila svojima obavezama, snimanju Supertalenta, ali i novim pjesmama. Budući da su joj vikendi bukirani gažama, Maja najčešće putuje preko tjedna, a pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli fotografijama s putovanja.  Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/showbiz/maja-suput-se-javila-iz-italije-odmara-u-dvorcu-u-kojem-nocenje-kosta-i-do-34-000-kuna-1530401 - www.vecernji.ba

Maja je jedna od najzaposlenijih pjevačica na estradi, a prvih mjesec dana od rođenja potpuno se posvetila Bloomu pa ona i suprug Nenad nisu trebali ničiju pomoć. No, već nakon mjesec dana pjevačica se polako vratila svojima obavezama, snimanju Supertalenta, ali i novim pjesmama. Budući da su joj vikendi bukirani gažama, Maja najčešće putuje preko tjedna, a pratitelje na društvenim mrežama redovito razveseli fotografijama s putovanja.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 08:13